Ouder en kind gym

Ouder en kind gym

 
op de vrijdag ochtend is het weer zover peutergym voor ouder en kind!  om 10 uur start de les en komen alle kinderen met hun ouder binnen! eerst is er even tijd om in de blokkenbak te spelen.. maar niet te lang hoor want dan gaat de muziek alweer aan om te starten met de warming up! tijdens de warming-up rennen, lopen we als dieren en leren de kinderen verschillende vormen van bewegingen uit te voeren op een spelende manier. vervolgens dansen we op op leuke liedjes en spelen we natuurlijk ook tikkertje met je papa, mama, opa, oma of een andere ouder die mee is. ook doen we andere oefeningen tijdens de warming up om de kinderen motorisch zoveel mogelijk te laten groeien. na ongeveer een kwartiertje zijn we helemaal warm en ready om te beginnen met klimmen en klauteren op de toestelen! deze zetten we snel met zijn allen klaar! de kinderen spelen ondertussen in de blokkenbak of helpen super goed mee met de spullen op de juiste plek zetten. 
Dan is het eindelijk tijd om alles te ontdekken met elkaar. aan het einde van de les snel opruimen samen en dan is het om elf uur is het helaas al weer gebeurd en we zingen met z'n allen:"1, 2, 3....handen op de knie......heen en weer......TOT DE VOLGENDE KEER!!!!!!!"
tijdens deze lessen behandelen wij Nijntje beweegdiploma. er zullen dus verschillende onderdelen behandeld worden tijdens de lessen. 

                                             corona buitenles                                                                                    groepje tijdens de Halloween les