TVC wint gouden medailles tijdens Dutch Gymnastics The Finals - tvc
TVC wint gouden medailles tijdens Dutch Gymnastics The Finals

TVC wint gouden medailles tijdens Dutch Gymnastics The Finals

Coevorden - Dansgroep Power Dance Squad is zondag in Ahoy' Rotterdam Nederlands kampioen showdance geworden. De ploeg van Turnvereniging Coevorden liet de collega's van Enjoy achter zich.

Bij het turnen kwam Charissa Bothof samen met het team van district Noord zondag in actie en pakte de vierde plek. Anouk de Vries kwam in actie op de toestel finale sprong en behaalde in een zeer sterk 1e divisie senioren veld ook de vierde plek.
 

Ahoy Cup

Tijdens de Micro Teamgym Ahoy Cup kwamen vijf teams van TVC in actie. Het junioren A-team, bestaande uit Marleen, Anouk en Isis, won de Ahoy Cup met ruim vier punten verschil. Junioren B-team Tatum Plasman, Jaily Winter, Lotte de Jonge en Iris Gosink won tevens de Ahoy cup. Het Senioren A-mixteam Niek Hulst, Yvar Neep, Benthe Brandsma en Janoux Menzo won de tweede plek. De jongste springers deden voor het eerst mee en kwamen uit in de C-lijn. Het team van jeugdmix Orhan Zirve, Floor van der Weide en Loïs Mulder won zilver.

Zaterdag kwamen al de individuele springers in actie waar Iris Gosink, Lotte de Jonge en Carmen Koops Nederlands kampioen werden, terwijl de zilveren plak werd gewonnen door Tessa Talens en Isis Klement. Brons was er voor Janoux Menzo.

Anouk de Vries, 2e jaars junior, kwam in actie met meerkamp 1e divisie turnen; zij werd twintigste.

Bron: https://www.coevordenhuisaanhuis.nl/sport/actueel/543610/tvc-wint-gouden-medailles-tijdens-dutch-gymnastics-the-finals.html

reacties op “TVC wint gouden medailles tijdens Dutch Gymnastics The Finals

Geen reacties

Plaats een reactie