Turners TVC schitteren in Dwingeloo en Hardenberg - tvc
Turners TVC schitteren in Dwingeloo en Hardenberg

Turners TVC schitteren in Dwingeloo en Hardenberg

Coevorden - Leden van Turnvereniging Coevorden kwamen afgelopen zaterdag in actie tijdens wedstrijden in Hardenberg en Dwingeloo.

In Hardenberg vonden de landelijke kwartfinales van de tweede divisie plaats. 's Morgens kwamen Viënna Koel (instap) en Charissa Bothof (pupil 1) in actie. Charissa begon sterk op vloer en deed hierbij voor het eerst een losse radslag met een score van 11.650. Vienna had een zeer sterke vloer oefening die zelfs de beste score van de dag kreeg, en ook spring ging erg netjes. De laatste oefening voor Charissa op balk moest ze helaas een val incaseren. En ook de brug van Vienna was niet helemaal zoals deze op de trainingen gaan. De meiden hebben door deze kleine foutjes zich helaas niet weten te plaatsen voor de landelijke halve finales.

's Middags kwamen Loes van der Veen en Marleen van der Weide voor TVC in actie bij de senioren. Marleen werd 14e en Loes werd 15e. Marleen heeft zich op 0,06 punten net niet weten te plaatsen voor de halve finale.
 

Dwingeloo

In Dwingeloo kwam de vierde divisie in actie in de verschillende categorieën. Noa Eising en Isis Goslinga wonnen een bronzen medaille.


Bron: https://coevordercourant.nl/artikel/998175/turners-tvc-schitteren-in-dwingeloo-en-hardenberg.html

reacties op “Turners TVC schitteren in Dwingeloo en Hardenberg

Geen reacties

Plaats een reactie