Turnsters Fleur Vuuregge en Anouk de Vries naar Leek - tvc
Turnsters Fleur Vuuregge en Anouk de Vries naar Leek

Turnsters Fleur Vuuregge en Anouk de Vries naar Leek

COEVORDEN – Fleur Vuuregge en Anouk de Vries van Turn Vereniging Coevorden (TVC) staan zaterdag 4 november op het Turngala Leek. Beide turnsters zijn door de organisatie uitgenodigd als regiotoppers om hier samen met onder anderen Sanne Wevers – die goud op balk won tijdens de Olympische Spelen in Rio – en Yuri van Gelder aan deel te nemen.

Fleur en Anouk hebben deze uitnodiging ontvangen vanwege hun goede prestaties tijdens het afgelopen seizoen. Fleur – uitkomend in de tweede divisie – werd vierde van Nederland op balk en zesde op vloer. Anouk, die in de eerste divisie uitkomt, won brons op het onderdeel sprong tijdens de Ahoy Cup in Rotterdam en daarnaast werd zij zesde op het onderdeel balk op het NK. Fleur maakt op het onderdeel balk haar opwachting in Leek en Anouk op sprong.

Oefenen

Vrijdag 3-4-2017 (vandaag) vertrekken de turnsters samen met trainster Angelique Dekker naar Leek om gezamenlijk met de andere deelnemers alvast te oefenen voor de show. Het turngala bestaat uit een middag- en avondshow. De middagshow begint om 14.00 uur en de avondshow om 19.30 uur. In totaal bekijken per show 2500 toeschouwers het spektakel in Leek. Op voorhand een mooie belevenis voor de Coevorder turnsters.

Bron: http://www.zuidoosthoeker.nl/nieuws/78955/turnsters-fleur-vuuregge-en-anouk-de-vries-naar-leek/

reacties op “Turnsters Fleur Vuuregge en Anouk de Vries naar Leek

Geen reacties

Plaats een reactie