Springteams TVC winnen twaalf nationale titels - tvc
Springteams TVC winnen twaalf nationale titels

Springteams TVC winnen twaalf nationale titels

Coevorden - Op het NK groepsspringen in Sittard hebben afgelopen zaterdag drie teams van Turnvereniging Coevorden twaalf nationale titels in de wacht gesleept.

De teams hadden zich vooraf geplaatst via voorronden in de A- en B-categorie.

Junioren B-team

's Ochtends kwam het Junioren B-team - bestaande uit Lotte de Jonge, Selin Zirve, Fleur Bos, Sofie Stroeve, Roos Schottert, Celeste Schlepers, Aniek Uninge en Meike Ekkelenkamp - in actie dat tweede werd op Plank Pegasus en derde op minitrampoline Pegasus.

tvc junioren B-team

A-Junioren

's Middags stond het A-Junioren en het A-Mix team in de hoogste categorie op de mat. De junioren behaalden driemaal een eerste plaats en tweemaal zilver. In dit team, bestaande uit Anouk de Vries, Marleen van der Weide, Isis Klement, Iris Gosink, Tatum Plasman, Jaily Winter en Carmen Koops, zitten ook drie deelnemers die in de nationale selectie zitten voor het EK groepsspringen te Lissabon in 2018.

TVC A-junioren

A-Mix team

Het A-Mix team werd eenmaal eerste, driemaal tweede en eenmaal derde. Wegens autopech was de trampoline niet in Sittard aanwezig, zodat het team een moeilijke start kende. Toch herstelden Yvar Neep, Mitchell Prins, Joran Kuiper, Marian Grootten, Vieenna Nijstad, Tamara Uninge, Michelle Rolleman, Janoux Menzo en Esra Neep zich prima. Het team won 25 november al de nationale titel bij de clubteams, waarbij alle toestellen bij elkaar werden opgeteld. Het team uit Rijssen die de eerste plekken behaalden waren zeer goed. TVC ging er op Plank Pegasus met de eeste plaats vandoor en werd tweede op Minitram Tafel, Minitram Pegasus en op Airtrack en werden derde op de Minitrampoline. Ook in dit team zitten drie deelnemers die in de selectie zitten voor het EK te Portugal in 2018.

A-mix team

Bron: https://www.coevordenhuisaanhuis.nl/sport/actueel/519707/springteams-tvc-winnen-twaalf-nationale-titels.html

reacties op “Springteams TVC winnen twaalf nationale titels

Geen reacties

Plaats een reactie